R.A.C.E., Chico, California
Next Race: No upcoming races

Garrett Marking #005

Last raced withA Group


Podium

1st
21
2nd
11
3rd
11
4th
3
5th
4

Race Types

22
Criterium
13
Uphill Time Trial
12
Individual Time Trial
7
Road Race

Details

Rider ID
#005
Joined
January 1, 2012
Miles
336
First Race
Humboldt Hill Climb
Last Race
The 34th Annual Forest Ranch Hill Climb Time Trial!!!
Views
1,537

PLACE

15th

TIME

55:13

MPH

12.2

TOTAL POINTS

56


Results from 54 Races
15th
Place
 
 
55:13
Time
12.2 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
50 + 3 + 3 = 56
Total
 
 
Coal Canyon Circuit Race July 27, 2013
5th
Place
 
3
Points
 
 
5
Points
 
40 + 3 + 5 = 48
Total
 
 
1st
Place
 
 
22:52
Time
26.2 mph
3
Points
 
 
6
Points
 
20 + 3 + 6 = 29
Total
 
 
1st
Place
 
 
68:49
Time
21.2 mph
 
3
Points
 
 
60 + 3 = 63
Total
 
 
1st
Place
 
 
37:26
Time
25.6 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
14
Points
 
36 + 3 + 6 + 14 = 59
Total
 
 
2nd
Place
 
 
23:43
Time
25.3 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
1st
Place
 
 
62:32
Time
24.0 mph
 
3
Points
 
 
50 + 3 = 53
Total
 
 
1st
Place
 
 
2
Points
 
2
Points
 
3
Points
 
 
3
Points
 
6
Points
 
6
Points
 
40 + 2 + 2 + 3 + 3 + 6 + 6 = 62
Total
 
 
1st
Place
 
 
2nd
Place
 
 
23:18
Time
25.8 mph
 
25:24
Time
23.6 mph
 
3
Points
 
 
20 + 18 + 3 = 41
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
6
Points
 
6
Points
 
6
Points
 
36 + 3 + 3 + 3 + 6 + 6 + 6 = 63
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
36 + 3 + 3 = 42
Total
 
 
5th
Place
 
3
Points
 
 
50 + 3 = 53
Total
 
 
1st
Place
 
 
30:58
Time
15.6 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
20 + 3 + 3 = 26
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
36 + 3 + 6 = 45
Total
 
 
2nd
Place
 
 
6
Points
 
 
6
Points
 
6
Points
 
10
Points
 
36 + 6 + 6 + 6 + 10 = 64
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
10 + 3 + 3 = 16
Total
 
 
The 60-Minute Crit!!! July 20, 2012
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
8
Points
 
8
Points
 
8
Points
 
26 + 3 + 3 + 3 + 8 + 8 + 8 = 59
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
30
Points
 
20 + 3 + 3 + 3 + 30 = 59
Total
 
 
6
Points
 
6
Total
 
 
3rd
Place
 
 
6
Points
 
 
6
Points
 
10
Points
 
34 + 6 + 6 + 10 = 56
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
14 + 3 + 3 + 3 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
 
2
Points
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
5
Points
 
7
Points
 
20 + 2 + 3 + 3 + 3 + 5 + 7 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
46:53
Time
11.9 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
2
Points
 
 
2
Points
 
2
Points
 
6
Points
 
6
Points
 
 
6
Points
 
40 + 2 + 2 + 2 + 6 + 6 + 6 = 64
Total
 
 
1st
Place
 
 
2
Points
 
2
Points
 
3
Points
 
 
3
Points
 
8
Points
 
8
Points
 
20 + 2 + 2 + 3 + 3 + 8 + 8 = 46
Total
 
 
2nd
Place
 
 
2
Points
 
3
Points
 
 
3
Points
 
4
Points
 
6
Points
 
16 + 2 + 3 + 3 + 4 + 6 = 34
Total
 
 
1st
Place
 
 
24:23
Time
24.6 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
10 + 3 + 3 = 16
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
4
Points
 
10 + 3 + 3 + 4 = 20
Total
 
 
4th
Place
 
 
6
Points
 
 
6
Points
 
32 + 6 + 6 = 44
Total
 
 
6th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
8 + 3 + 3 = 14
Total
 
 
1st
Place
 
 
17:19
Time
13.9 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
The River Road Race April 21, 2012
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
22 + 3 = 25
Total
 
 
3rd
Place
 
 
20:58
Time
15.2 mph
 
3
Points
 
 
24 + 3 = 27
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
5
Points
 
5
Points
 
20 + 3 + 3 + 3 + 5 + 5 = 39
Total
 
 
1st
Place
 
 
23:58
Time
25.0 mph
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
12 + 3 + 3 = 18
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:19
Time
23.7 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
10 + 2 + 3 = 15
Total
 
 
2nd
Place
 
71:04
Time
20.6 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
1st
Place
 
 
24:45
Time
24.2 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
10 + 3 + 4 = 17
Total
 
 
1st
Place
 
 
24:26
Time
24.6 mph
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
Coal Canyon Circuit Race March 18, 2012
3rd
Place
 
 
3
Points
 
3
Points
 
 
34 + 3 + 3 = 40
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:01
Time
24.0 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
10 + 3 + 3 = 16
Total
 
 
8th
Place
 
3
Points
 
 
22 + 3 = 25
Total
 
 
3rd
Place
 
 
32:17
Time
23.2 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
Coutolenc Time Trial February 18, 2012
3rd
Place
 
 
25:55
Time
15.6 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
Clark Road Time Trial February 11, 2012
2nd
Place
 
 
30:21
Time
14.7 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
Pentz Road Time Trial January 28, 2012
3rd
Place
 
 
23:18
Time
15.0 mph
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
Neal Road Uphill Time Trial January 21, 2012
3rd
Place
 
 
33:18
Time
14.5 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
14 + 3 + 3 = 20
Total
 
 
Cherokee Time Trial January 15, 2012
3rd
Place
 
 
19:44
Time
14.6 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
Centerville Time Trial January 7, 2012
7th
Place
 
 
26:41
Time
12.5 mph
 
3
Points
 
 
10
Points
 
 
6 + 3 + 10 = 19
Total
 
 
Humboldt Hill Climb January 1, 2012
3rd
Place
 
 
15:51
Time
12.9 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
Humboldt Hill Climb December 31, 2011
4th
Place
 
 
17:27
Time
11.8 mph
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total