R.A.C.E., Chico, California
Next Race: No upcoming races

Sean Fischer #039

Last raced withB Group


Podium

1st
32
2nd
7
3rd
10
4th
8
5th
7

Race Types

23
Uphill Time Trial
22
Criterium
13
Individual Time Trial
10
Road Race
6
MTB Race
1
Special

Details

Rider ID
#039
Joined
January 10, 2012
Miles
516
First Race
Humboldt Hill Climb
Last Race
The 34th Annual Forest Ranch Hill Climb Time Trial!!!
Views
1,432

PLACE

20th

TIME

120:02

MPH

5.6

TOTAL POINTS

46


Results from 75 Races
20th
Place
 
 
120:02
Time
5.6 mph
3
Points
 
 
3
Points
 
40 + 3 + 3 = 46
Total
 
 
1st
Place
 
 
57:52
Time
8.3 mph
 
1st
Place
 
 
6
Points
 
 
12
Points
 
24
Points
 
80 + 6 + 12 + 24 = 122
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
4
Points
 
32 + 3 + 4 = 39
Total
 
 
1st
Place
 
 
39:29
Time
15.2 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
40 + 3 + 3 = 46
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
32 + 3 = 35
Total
 
 
8th
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
22 + 3 + 6 = 31
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
40 + 3 + 6 = 49
Total
 
 
1st
Place
 
3
Points
 
 
7
Points
 
60 + 3 + 7 = 70
Total
 
 
1st
Place
 
 
2
Points
 
3
Points
 
 
3
Points
 
6
Points
 
40 + 2 + 3 + 3 + 6 = 54
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
10
Points
 
30 + 3 + 10 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
6
Points
 
40 + 3 + 6 + 6 = 55
Total
 
 
The Grainland Road Race March 30, 2013
1st
Place
 
3
Points
 
 
60 + 3 = 63
Total
 
 
Coal Canyon Circuit Race March 23, 2013
1st
Place
 
3
Points
 
 
5
Points
 
50 + 3 + 5 = 58
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
1st
Place
 
 
24:29
Time
14.2 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
3rd
Place
 
 
51:59
Time
12.9 mph
 
3
Points
 
 
44 + 3 = 47
Total
 
 
1st
Place
 
 
28:16
Time
14.3 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
2nd
Place
 
 
39:47
Time
13.3 mph
 
3
Points
 
 
5
Points
 
26 + 3 + 5 = 34
Total
 
 
1st
Place
 
 
33:07
Time
13.5 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
5th
Place
 
 
35:31
Time
13.6 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
The Honey Run Race September 22, 2012
1st
Place
 
 
42:24
Time
14.2 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
3rd
Place
 
 
29:12
Time
11.3 mph
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
1st
Place
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
10
Points
 
10
Points
 
20 + 3 + 3 + 10 + 10 = 46
Total
 
 
1st
Place
 
3
Points
 
 
3
Points
 
20 + 3 + 3 = 26
Total
 
 
1st
Place
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
The 60-Minute Crit!!! July 20, 2012
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
18 + 3 + 3 = 24
Total
 
 
1st
Place
 
 
44:30
Time
21.6 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
8
Points
 
16 + 3 + 3 + 8 = 30
Total
 
 
1st
Place
 
 
71:32
Time
6.7 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
6
Points
 
 
6
Points
 
6
Points
 
10
Points
 
10
Points
 
40 + 6 + 6 + 6 + 10 + 10 = 78
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
20 + 3 + 6 = 29
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
3rd
Place
 
 
161:15
Time
13.2 mph
 
3
Points
 
 
10
Points
 
 
66 + 3 + 10 = 79
Total
 
 
1st
Place
 
 
28:24
Time
21.1 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
15 + 2 + 3 = 20
Total
 
 
4th
Place
 
 
54:05
Time
10.3 mph
 
3
Points
 
 
32 + 3 = 35
Total
 
 
4th
Place
 
 
2
Points
 
 
6
Points
 
 
32 + 2 + 6 = 40
Total
 
 
1st
Place
 
 
28:51
Time
20.8 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
10 + 2 + 3 = 15
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
16 + 3 + 6 = 25
Total
 
 
1st
Place
 
 
44:26
Time
21.6 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
6th
Place
 
 
46:42
Time
13.4 mph
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
3rd
Place
 
 
27:22
Time
21.9 mph
3
Points
 
 
6 + 3 = 9
Total
 
 
9th
Place
 
 
3
Points
 
 
2 + 3 = 5
Total
 
 
3rd
Place
 
 
49:20
Time
8.5 mph
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
1st
Place
 
 
6
Points
 
 
10
Points
 
40 + 6 + 10 = 56
Total
 
 
6th
Place
 
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
 
47:17
Time
12.9 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
30 + 3 + 3 = 36
Total
 
 
1st
Place
 
 
6
Points
 
 
40 + 6 = 46
Total
 
 
2nd
Place
 
 
58:18
Time
22.6 mph
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
The River Road Race April 21, 2012
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
22 + 3 = 25
Total
 
 
3rd
Place
 
 
23:54
Time
13.3 mph
 
3
Points
 
 
24 + 3 = 27
Total
 
 
2nd
Place
 
 
28:20
Time
21.2 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
1st
Place
 
 
17:51
Time
11.5 mph
 
5
Total
 
 
2nd
Place
 
 
30:01
Time
20.0 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
8 + 2 + 3 = 13
Total
 
 
The Grainland Road Race April 7, 2012
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
42 + 3 = 45
Total
 
 
4th
Place
 
 
28:57
Time
11.4 mph
 
3
Points
 
 
22 + 3 = 25
Total
 
 
6th
Place
 
 
47:43
Time
20.1 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
4th
Place
 
 
29:46
Time
20.2 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
4 + 3 + 4 = 11
Total
 
 
3rd
Place
 
 
29:03
Time
19.8 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
5th
Place
 
 
30:02
Time
10.0 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
20 + 3 + 3 = 26
Total
 
 
2nd
Place
 
 
29:01
Time
20.7 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
8 + 3 + 3 = 14
Total
 
 
6th
Place
 
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
1st
Place
 
 
37:13
Time
20.1 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
7th
Place
 
 
3
Points
 
 
26 + 3 = 29
Total
 
 
Lunt Road Time Trial February 25, 2012
4th
Place
 
 
41:09
Time
11.8 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
Coutolenc Time Trial February 18, 2012
7th
Place
 
 
30:58
Time
13.0 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
Clark Road Time Trial February 11, 2012
5th
Place
 
 
36:38
Time
12.2 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
Pentz Road Time Trial January 28, 2012
5th
Place
 
 
28:00
Time
12.4 mph
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
Neal Road Uphill Time Trial January 21, 2012
7th
Place
 
 
41:34
Time
11.6 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
6 + 3 + 3 = 12
Total
 
 
Centerville Time Trial January 7, 2012
9th
Place
 
 
30:08
Time
11.1 mph
 
3
Points
 
 
10
Points
 
 
2 + 3 + 10 = 15
Total
 
 
Humboldt Hill Climb January 1, 2012
5th
Place
 
 
18:38
Time
11.0 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total