R.A.C.E., Chico, California
Next Race: No upcoming races

Kris Blee #003

Last raced withA Group


Podium

1st
9
2nd
14
3rd
5
4th
6
5th
3

Race Types

19
Road Race
12
Criterium
10
Uphill Time Trial
5
Individual Time Trial

Details

Rider ID
#003
Joined
January 1, 2012
Miles
516
First Race
Humboldt Hill Climb
Last Race
The 34th Annual Forest Ranch Hill Climb Time Trial!!!
Views
1,493

PLACE

9th

TIME

47:27

MPH

14.2

TOTAL POINTS

68


Results from 46 Races
9th
Place
 
 
47:27
Time
14.2 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
62 + 3 + 3 = 68
Total
 
 
6th
Place
 
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
2nd
Place
 
 
24:25
Time
24.6 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
2nd
Place
 
3
Points
 
 
7
Points
 
56 + 3 + 7 = 66
Total
 
 
7th
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
26 + 3 + 6 = 35
Total
 
 
Coal Canyon Circuit Race March 23, 2013
8th
Place
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
4th
Place
 
3
Points
 
 
52 + 3 = 55
Total
 
 
12th
Place
 
 
47:56
Time
14.0 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
The Butte City Road Race September 23, 2012
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
5
Points
 
5
Points
 
50 + 3 + 5 + 5 = 63
Total
 
 
The Honey Run Race September 22, 2012
1st
Place
 
 
52:57
Time
11.3 mph
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
160:20
Time
19.5 mph
 
3
Points
 
 
5
Points
 
5
Points
 
5
Points
 
5
Points
 
5
Points
 
60 + 3 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 = 88
Total
 
 
The Lunt Road Race July 29, 2012
1st
Place
 
 
61:53
Time
17.5 mph
 
3
Points
 
 
50 + 3 = 53
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
8
Points
 
10
Points
 
14 + 3 + 3 + 8 + 10 = 38
Total
 
 
The Butte City Road Race July 21, 2012
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
The 60-Minute Crit!!! July 20, 2012
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
8
Points
 
20 + 3 + 3 + 3 + 8 = 37
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
5
Points
 
46 + 3 + 5 = 54
Total
 
 
2nd
Place
 
 
65:33
Time
6.4 mph
 
3
Points
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
1st
Place
 
 
15:29
Time
13.3 mph
 
5
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
5
Points
 
42 + 3 + 5 = 50
Total
 
 
The Clark Road Race July 7, 2012
6th
Place
 
 
110:04
Time
18.5 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
38 + 3 + 3 = 44
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
4
Points
 
4
Points
 
8
Points
 
16 + 3 + 3 + 3 + 4 + 4 + 8 = 41
Total
 
 
1st
Place
 
 
29:37
Time
6.9 mph
 
10
Total
 
 
3
Points
 
3
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
5
Points
 
5
Points
 
46 + 3 + 5 + 5 = 59
Total
 
 
2nd
Place
 
 
74:19
Time
20.2 mph
3
Points
 
 
38 + 3 = 41
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
5
Points
 
68 + 3 + 5 = 76
Total
 
 
2nd
Place
 
 
47:07
Time
11.8 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
3rd
Place
 
 
2
Points
 
 
4
Points
 
4
Points
 
6
Points
 
 
6
Points
 
6
Points
 
34 + 2 + 4 + 4 + 6 + 6 + 6 = 62
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
12 + 3 + 6 = 21
Total
 
 
2nd
Place
 
 
40:03
Time
15.6 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
5th
Place
 
 
2
Points
 
3
Points
 
 
10 + 2 + 3 = 15
Total
 
 
2nd
Place
 
 
24:21
Time
24.6 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
3rd
Place
 
 
2
Points
 
3
Points
 
 
3
Points
 
14 + 2 + 3 + 3 = 22
Total
 
 
1st
Place
 
 
52:49
Time
25.0 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
2nd
Place
 
 
17:56
Time
13.4 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
The River Road Race April 21, 2012
7th
Place
 
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
6th
Place
 
 
52:48
Time
6.0 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
4th
Place
 
 
25:24
Time
23.6 mph
 
3
Points
 
 
4 + 3 = 7
Total
 
 
The Grainland Road Race April 7, 2012
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
44 + 3 = 47
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
Neal Road Uphill Time Trial January 21, 2012
2nd
Place
 
 
33:13
Time
14.5 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
16 + 3 + 3 = 22
Total
 
 
Centerville Time Trial January 7, 2012
1st
Place
 
 
23:59
Time
13.9 mph
 
3
Points
 
 
10
Points
 
 
20 + 3 + 10 = 33
Total
 
 
Humboldt Hill Climb January 1, 2012
1st
Place
 
 
14:11
Time
14.5 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
Humboldt Hill Climb December 31, 2011
2nd
Place
 
 
14:49
Time
13.8 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total