R.A.C.E., Chico, California
Next Race: No upcoming races

Byron Fountain #029

Last raced withMasters 50+


Podium

1st
9
2nd
18
3rd
17
4th
22
5th
6

Race Types

25
Uphill Time Trial
22
Road Race
18
Individual Time Trial
14
MTB Race
10
Criterium

Details

Rider ID
#029
Joined
January 1, 2012
Miles
807
First Race
Humboldt Hill Climb
Last Race
The 34th Annual Forest Ranch Hill Climb Time Trial!!!
Views
1,758

PLACE

29th

TIME

62:48

MPH

10.7

TOTAL POINTS

26


Results from 89 Races
29th
Place
 
 
62:48
Time
10.7 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
20 + 3 + 3 = 26
Total
 
 
Coal Canyon Circuit Race July 27, 2013
3rd
Place
 
3
Points
 
 
44 + 3 = 47
Total
 
 
9th
Place
 
 
6
Points
 
 
62 + 6 = 68
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
The Grainland Road Race March 30, 2013
4th
Place
 
3
Points
 
 
52 + 3 = 55
Total
 
 
Coal Canyon Circuit Race March 23, 2013
2nd
Place
 
3
Points
 
 
46 + 3 = 49
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
32 + 3 + 6 = 41
Total
 
 
3rd
Place
 
 
29:48
Time
11.7 mph
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
4th
Place
 
 
71:39
Time
9.4 mph
 
3
Points
 
 
42 + 3 = 45
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
54 + 3 = 57
Total
 
 
4th
Place
 
 
46:53
Time
10.3 mph
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
3rd
Place
 
 
36:31
Time
11.0 mph
 
3
Points
 
 
22 + 3 = 25
Total
 
 
4th
Place
 
 
51:37
Time
10.2 mph
 
3
Points
 
 
5
Points
 
20 + 3 + 5 = 28
Total
 
 
6th
Place
 
 
42:30
Time
10.5 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
4th
Place
 
 
49:29
Time
9.8 mph
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
21st
Place
 
 
69:59
Time
9.6 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
The Butte City Road Race September 23, 2012
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
10
Points
 
44 + 3 + 10 = 57
Total
 
 
River Road 10-Mile Time Trial September 22, 2012
2nd
Place
 
 
30:32
Time
19.7 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
The Honey Run Race September 22, 2012
4th
Place
 
 
49:01
Time
12.2 mph
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
Aguas Frias 18-Mile Time Trial September 20, 2012
4th
Place
 
 
57:11
Time
18.9 mph
 
3
Points
 
 
22 + 3 = 25
Total
 
 
The Lunt Road Uphill Time Trial September 15, 2012
4th
Place
 
 
50:44
Time
9.8 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
Aguas Frias 10-Mile Time Trial September 13, 2012
4th
Place
 
 
29:27
Time
20.4 mph
 
3
Points
 
 
4 + 3 = 7
Total
 
 
The Table Mountain Road Race September 9, 2012
2nd
Place
 
 
93:00
Time
15.7 mph
 
3
Points
 
 
56 + 3 = 59
Total
 
 
6th
Place
 
 
34:43
Time
9.5 mph
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
Messilla Valley Circuit Race September 2, 2012
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
60 + 3 = 63
Total
 
 
2nd
Place
 
 
32:13
Time
17.9 mph
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
4th
Place
 
 
36:52
Time
8.1 mph
 
3
Points
 
 
32 + 3 = 35
Total
 
 
1st
Place
 
 
89:09
Time
5.4 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
40 + 3 + 4 = 47
Total
 
 
4th
Place
 
 
19:07
Time
10.7 mph
 
4
Total
 
 
2nd
Place
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
3rd
Place
 
 
28:48
Time
20.8 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
16 + 3 + 4 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
 
87:02
Time
5.5 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
1st
Place
 
 
18:21
Time
11.2 mph
10
Total
 
 
4th
Place
 
 
29:28
Time
20.4 mph
 
3
Points
 
 
9 + 3 = 12
Total
 
 
1st
Place
 
 
89:48
Time
5.3 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
40 + 3 + 3 = 46
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
54 + 3 + 3 = 60
Total
 
 
The 60-Minute Crit!!! July 20, 2012
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
8
Points
 
26 + 3 + 3 + 3 + 8 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
84:47
Time
5.7 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
3rd
Place
 
 
18:55
Time
10.8 mph
6
Total
 
 
The Garland Road Race July 15, 2012
4th
Place
 
 
97:23
Time
9.9 mph
 
3
Points
 
 
42 + 3 = 45
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
44 + 3 = 47
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
20
Points
 
16 + 3 + 3 + 20 = 42
Total
 
 
4th
Place
 
 
27:27
Time
21.9 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
4 + 3 + 4 = 11
Total
 
 
2nd
Place
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
2nd
Place
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
The Clark Road Race July 7, 2012
1st
Place
 
 
141:37
Time
14.4 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
10
Points
 
50 + 3 + 3 + 10 = 66
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
8
Points
 
8
Points
 
16 + 3 + 3 + 8 + 8 = 38
Total
 
 
3rd
Place
 
 
28:28
Time
21.1 mph
 
6
Points
 
 
16 + 6 = 22
Total
 
 
2nd
Place
 
 
20:29
Time
10.0 mph
8
Total
 
 
2nd
Place
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
4th
Place
 
 
9
Points
 
11
Points
 
19
Points
 
 
42 + 9 + 11 + 19 = 81
Total
 
 
3rd
Place
 
 
19:59
Time
10.3 mph
 
6
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
3rd
Place
 
 
29:03
Time
20.7 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
6 + 3 + 3 = 12
Total
 
 
2nd
Place
 
 
99:15
Time
4.8 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
The Tunnels Road Race June 9, 2012
1st
Place
 
 
127:31
Time
14.3 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
70 + 3 + 3 = 76
Total
 
 
2nd
Place
 
 
28:25
Time
21.1 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
8th
Place
 
 
210:31
Time
10.1 mph
 
3
Points
 
 
10
Points
 
 
56 + 3 + 10 = 69
Total
 
 
4th
Place
 
 
30:52
Time
19.4 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
9 + 2 + 3 = 14
Total
 
 
11th
Place
 
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
5th
Place
 
 
83:50
Time
17.9 mph
 
3
Points
 
 
32 + 3 = 35
Total
 
 
9th
Place
 
 
3
Points
 
 
54 + 3 = 57
Total
 
 
11th
Place
 
 
74:39
Time
7.5 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
4th
Place
 
 
2
Points
 
 
6
Points
 
 
32 + 2 + 6 = 40
Total
 
 
4th
Place
 
 
32:17
Time
18.6 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
4 + 2 + 3 = 9
Total
 
 
5th
Place
 
 
56:52
Time
11.0 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
3rd
Place
 
 
30:08
Time
19.9 mph
3
Points
 
 
6 + 3 = 9
Total
 
 
2nd
Place
 
 
240:00
Time
6.2 mph
 
3
Points
 
 
68 + 3 = 71
Total
 
 
5th
Place
 
 
54:36
Time
7.7 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
4th
Place
 
 
134:00
Time
13.0 mph
 
3
Points
 
 
42 + 3 = 45
Total
 
 
4th
Place
 
 
32:58
Time
18.2 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
4 + 3 + 4 = 11
Total
 
 
4th
Place
 
 
33:18
Time
17.3 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
3rd
Place
 
 
31:43
Time
18.9 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
6 + 3 + 3 = 12
Total
 
 
6th
Place
 
 
43:49
Time
17.1 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
Lunt Road Time Trial February 25, 2012
6th
Place
 
 
51:48
Time
9.4 mph
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
Coutolenc Time Trial February 18, 2012
7th
Place
 
 
38:55
Time
10.4 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
Clark Road Time Trial February 11, 2012
6th
Place
 
 
45:51
Time
9.8 mph
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
Pentz Road Time Trial January 28, 2012
5th
Place
 
 
34:17
Time
10.2 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
Neal Road Uphill Time Trial January 21, 2012
7th
Place
 
 
52:21
Time
9.2 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
6 + 3 + 3 = 12
Total
 
 
Cherokee Time Trial January 15, 2012
8th
Place
 
 
28:15
Time
10.2 mph
 
3
Points
 
 
4 + 3 = 7
Total
 
 
Centerville Time Trial January 7, 2012
5th
Place
 
 
37:17
Time
8.9 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
Humboldt Hill Climb January 1, 2012
9th
Place
 
 
21:08
Time
9.7 mph
 
3
Points
 
 
2 + 3 = 5
Total
 
 
Humboldt Hill Climb December 31, 2011
6th
Place
 
 
23:00
Time
8.9 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total