R.A.C.E., Chico, California
Next Race: No upcoming races

Jim Mensching #028

Last raced withMasters 50+


Podium

1st
8
2nd
23
3rd
20
4th
14
5th
12

Race Types

32
Individual Time Trial
29
Uphill Time Trial
17
Road Race
13
Criterium

Details

Rider ID
#028
Joined
January 1, 2012
Miles
824
First Race
Humboldt Hill Climb
Last Race
The 34th Annual Forest Ranch Hill Climb Time Trial!!!
Views
1,550

PLACE

22nd

TIME

59:54

MPH

11.2

TOTAL POINTS

42


Results from 91 Races
22nd
Place
 
 
59:54
Time
11.2 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
36 + 3 + 3 = 42
Total
 
 
5th
Place
 
 
27:35
Time
21.8 mph
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
2nd
Place
 
 
29:02
Time
20.7 mph
 
3
Points
 
 
6
Points
 
18 + 3 + 6 = 27
Total
 
 
2nd
Place
 
 
28:29
Time
21.1 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
3rd
Place
 
 
45:09
Time
21.3 mph
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
2nd
Place
 
 
27:42
Time
21.7 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
4th
Place
 
 
54:55
Time
10.9 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
32 + 3 + 3 = 38
Total
 
 
2nd
Place
 
 
27:37
Time
21.7 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
6th
Place
 
 
213:32
Time
10.0 mph
 
3
Points
 
 
88 + 3 = 91
Total
 
 
4th
Place
 
 
28:12
Time
21.3 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
4th
Place
 
 
72:16
Time
20.8 mph
 
3
Points
 
 
42 + 3 = 45
Total
 
 
4th
Place
 
 
95:44
Time
8.3 mph
 
3
Points
 
 
64 + 3 = 67
Total
 
 
6th
Place
 
3
Points
 
 
48 + 3 = 51
Total
 
 
4th
Place
 
 
40:17
Time
18.6 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
32 + 3 + 3 = 38
Total
 
 
2nd
Place
 
 
29:23
Time
20.4 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
18 + 3 + 3 = 24
Total
 
 
4th
Place
 
 
31:19
Time
11.1 mph
 
3
Points
 
 
32 + 3 = 35
Total
 
 
3rd
Place
 
 
64:16
Time
10.5 mph
 
3
Points
 
 
44 + 3 = 47
Total
 
 
3rd
Place
 
 
44:34
Time
10.8 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
2nd
Place
 
 
32:23
Time
12.5 mph
 
3
Points
 
 
26 + 3 = 29
Total
 
 
5th
Place
 
 
29:41
Time
11.2 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
10 + 3 + 3 = 16
Total
 
 
3rd
Place
 
 
46:11
Time
11.4 mph
 
3
Points
 
 
5
Points
 
22 + 3 + 5 = 30
Total
 
 
4th
Place
 
 
37:59
Time
11.8 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
 
28:10
Time
8.5 mph
 
3
Points
 
 
60 + 3 = 63
Total
 
 
3rd
Place
 
 
39:09
Time
12.3 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
13th
Place
 
 
57:33
Time
11.7 mph
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
Aguas Frias 18-Mile Time Trial September 20, 2012
2nd
Place
 
 
49:23
Time
21.9 mph
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
The Lunt Road Uphill Time Trial September 15, 2012
3rd
Place
 
 
49:04
Time
10.1 mph
 
3
Points
 
 
22 + 3 = 25
Total
 
 
Aguas Frias 10-Mile Time Trial September 13, 2012
2nd
Place
 
 
27:15
Time
22.0 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
7th
Place
 
 
38:39
Time
8.5 mph
 
3
Points
 
 
26 + 3 = 29
Total
 
 
2nd
Place
 
 
52:42
Time
20.5 mph
 
3
Points
 
 
6
Points
 
28 + 3 + 6 = 37
Total
 
 
5th
Place
 
 
21:00
Time
9.8 mph
 
2
Total
 
 
2nd
Place
 
 
21:40
Time
9.5 mph
 
8
Total
 
 
2nd
Place
 
 
27:19
Time
22.0 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
18 + 3 + 4 = 25
Total
 
 
3rd
Place
 
 
21:12
Time
9.7 mph
 
6
Total
 
 
2nd
Place
 
 
20:44
Time
9.9 mph
 
8
Total
 
 
3rd
Place
 
 
28:52
Time
20.8 mph
 
3
Points
 
 
11 + 3 = 14
Total
 
 
5th
Place
 
 
28:00
Time
21.4 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
2 + 3 + 4 = 9
Total
 
 
3rd
Place
 
 
20:42
Time
9.9 mph
 
6
Total
 
 
3rd
Place
 
 
49:33
Time
19.4 mph
 
3
Points
 
 
26 + 3 = 29
Total
 
 
8th
Place
 
 
3
Points
 
 
4 + 3 = 7
Total
 
 
6th
Place
 
 
203:31
Time
10.5 mph
 
3
Points
 
 
10
Points
 
 
60 + 3 + 10 = 73
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
1st
Place
 
 
27:48
Time
21.6 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
15 + 2 + 3 = 20
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
7th
Place
 
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
2nd
Place
 
 
68:07
Time
22.0 mph
 
3
Points
 
 
38 + 3 = 41
Total
 
 
7th
Place
 
 
69:07
Time
8.1 mph
 
3
Points
 
 
26 + 3 = 29
Total
 
 
2nd
Place
 
 
27:33
Time
21.8 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
8 + 2 + 3 = 13
Total
 
 
3rd
Place
 
 
21:23
Time
9.6 mph
 
3
Total
 
 
8th
Place
 
 
3
Points
 
 
4 + 3 = 7
Total
 
 
2nd
Place
 
 
43:50
Time
21.9 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
6th
Place
 
 
58:29
Time
10.7 mph
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
4
Points
 
12 + 3 + 4 = 19
Total
 
 
2nd
Place
 
 
26:42
Time
22.5 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
2nd
Place
 
 
20:33
Time
10.0 mph
 
4
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
3rd
Place
 
 
6
Points
 
 
34 + 6 = 40
Total
 
 
2nd
Place
 
 
27:42
Time
21.7 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
8 + 3 + 3 = 14
Total
 
 
2nd
Place
 
 
20:23
Time
10.1 mph
 
4
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
3rd
Place
 
 
58:09
Time
10.5 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
22 + 3 + 3 = 28
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
 
27:50
Time
21.6 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
1st
Place
 
 
21:27
Time
9.6 mph
 
5
Total
 
 
8th
Place
 
 
3
Points
 
 
4 + 3 = 7
Total
 
 
1st
Place
 
 
21:58
Time
9.3 mph
 
5
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
4th
Place
 
 
25:17
Time
9.5 mph
 
3
Points
 
 
32 + 3 = 35
Total
 
 
The River Road Race April 21, 2012
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
5th
Place
 
 
29:23
Time
10.8 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
6th
Place
 
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
3rd
Place
 
 
27:17
Time
22.0 mph
 
3
Points
 
 
6 + 3 = 9
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
1st
Place
 
 
30:18
Time
19.8 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
10 + 2 + 3 = 15
Total
 
 
5th
Place
 
 
36:26
Time
9.1 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
3rd
Place
 
 
45:03
Time
21.3 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
2nd
Place
 
 
28:40
Time
20.9 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
8 + 3 + 4 = 15
Total
 
 
4th
Place
 
 
28:06
Time
21.4 mph
 
3
Points
 
 
4 + 3 = 7
Total
 
 
Coal Canyon Circuit Race March 18, 2012
3rd
Place
 
3
Points
 
 
3
Points
 
34 + 3 + 3 = 40
Total
 
 
3rd
Place
 
 
28:45
Time
20.0 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
5th
Place
 
 
36:46
Time
8.2 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
20 + 3 + 3 = 26
Total
 
 
2nd
Place
 
 
29:35
Time
20.3 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
8 + 3 + 3 = 14
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
4th
Place
 
 
41:18
Time
18.1 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
Clark Road Time Trial February 11, 2012
2nd
Place
 
 
38:56
Time
11.5 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
Pentz Road Time Trial January 28, 2012
3rd
Place
 
 
29:35
Time
11.8 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
Neal Road Uphill Time Trial January 21, 2012
3rd
Place
 
 
42:46
Time
11.3 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
3
Points
 
14 + 3 + 3 + 3 = 23
Total
 
 
Cherokee Time Trial January 15, 2012
4th
Place
 
 
23:37
Time
12.2 mph
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
Centerville Time Trial January 7, 2012
3rd
Place
 
 
32:59
Time
10.1 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
Humboldt Hill Climb January 1, 2012
8th
Place
 
 
19:26
Time
10.6 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
4 + 3 + 3 = 10
Total
 
 
Humboldt Hill Climb December 31, 2011
5th
Place
 
 
21:26
Time
9.6 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total