R.A.C.E., Chico, California
Next Race: No upcoming races

Tom Tucker #024

Last raced withMasters 50+


Podium

1st
51
2nd
26
3rd
6
4th
0
5th
0

Race Types

43
Individual Time Trial
29
Uphill Time Trial
11
Road Race

Details

Rider ID
#024
Joined
January 1, 2012
Miles
869
First Race
Humboldt Hill Climb
Last Race
The 34th Annual Forest Ranch Hill Climb Time Trial!!!
Views
1,811

PLACE

1st

TIME

47:23

MPH

14.2

TOTAL POINTS

86


Results from 83 Races
1st
Place
 
 
47:23
Time
14.2 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
80 + 3 + 3 = 86
Total
 
 
The Inskip Road Race August 3, 2013
1st
Place
 
 
90:14
Time
13.6 mph
 
3
Points
 
 
10
Points
 
70 + 3 + 10 = 83
Total
 
 
2nd
Place
 
 
25:18
Time
23.7 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:42
Time
23.3 mph
 
3
Points
 
 
6
Points
 
20 + 3 + 6 = 29
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:56
Time
23.1 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
2nd
Place
 
 
41:46
Time
23.0 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
2nd
Place
 
 
43:49
Time
13.7 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
36 + 3 + 3 = 42
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:42
Time
23.3 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
2nd
Place
 
 
168:47
Time
12.6 mph
 
3
Points
 
 
96 + 3 = 99
Total
 
 
2nd
Place
 
 
26:12
Time
22.9 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
1st
Place
 
 
66:41
Time
22.5 mph
 
3
Points
 
 
50 + 3 = 53
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:49
Time
23.2 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
3rd
Place
 
 
69:58
Time
11.3 mph
 
3
Points
 
 
66 + 3 = 69
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:32
Time
23.5 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
2nd
Place
 
 
25:50
Time
23.2 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:53
Time
23.2 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
2nd
Place
 
 
37:29
Time
20.0 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
36 + 3 + 3 = 42
Total
 
 
1st
Place
 
 
26:11
Time
22.9 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
The Grainland Road Race March 30, 2013
3rd
Place
 
3
Points
 
 
54 + 3 = 57
Total
 
 
1st
Place
 
 
26:57
Time
22.3 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
20 + 3 + 3 = 26
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:49
Time
13.5 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
2nd
Place
 
 
54:50
Time
12.3 mph
 
3
Points
 
 
46 + 3 = 49
Total
 
 
1st
Place
 
 
35:03
Time
13.8 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
2nd
Place
 
 
25:58
Time
12.8 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
1st
Place
 
 
31:30
Time
14.2 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
1st
Place
 
 
33:18
Time
14.5 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
 
48:13
Time
13.9 mph
 
3
Points
 
 
60 + 3 = 63
Total
 
 
Aguas Frias 18-Mile Time Trial September 20, 2012
1st
Place
 
 
47:42
Time
22.6 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
The Lunt Road Uphill Time Trial September 15, 2012
1st
Place
 
 
37:07
Time
13.4 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
Aguas Frias 10-Mile Time Trial September 13, 2012
1st
Place
 
 
25:33
Time
23.5 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
1st
Place
 
 
27:46
Time
11.9 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
26:00
Time
23.1 mph
 
3
Points
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
 
47:53
Time
22.6 mph
 
3
Points
 
 
6
Points
 
30 + 3 + 6 = 39
Total
 
 
3rd
Place
 
 
17:07
Time
12.0 mph
 
6
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:28
Time
23.6 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
20 + 3 + 4 = 27
Total
 
 
2nd
Place
 
 
17:10
Time
12.0 mph
 
8
Total
 
 
2nd
Place
 
 
26:41
Time
22.5 mph
 
3
Points
 
 
13 + 3 = 16
Total
 
 
1st
Place
 
 
16:49
Time
12.2 mph
 
5
Total
 
 
1st
Place
 
 
40:07
Time
23.9 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:16
Time
23.7 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
10 + 3 + 4 = 17
Total
 
 
1st
Place
 
 
16:35
Time
12.4 mph
 
5
Total
 
 
1st
Place
 
 
40:27
Time
22.2 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
25 + 3 + 3 = 31
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:32
Time
23.5 mph
 
6
Points
 
 
20 + 6 = 26
Total
 
 
1st
Place
 
 
17:30
Time
11.7 mph
 
10
Total
 
 
1st
Place
 
 
41:41
Time
23.0 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
1st
Place
 
 
17:02
Time
12.0 mph
 
10
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:47
Time
23.3 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
10 + 3 + 3 = 16
Total
 
 
1st
Place
 
 
16:40
Time
12.3 mph
 
5
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:37
Time
23.4 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
1st
Place
 
 
166:40
Time
12.8 mph
 
3
Points
 
 
10
Points
 
 
70 + 3 + 10 = 83
Total
 
 
2nd
Place
 
 
27:48
Time
21.6 mph
 
2
Points
 
2
Points
 
 
3
Points
 
 
13 + 2 + 2 + 3 = 20
Total
 
 
3rd
Place
 
 
68:12
Time
22.0 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
2nd
Place
 
 
54:44
Time
10.2 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
1st
Place
 
 
26:46
Time
22.4 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
10 + 2 + 3 = 15
Total
 
 
1st
Place
 
 
41:46
Time
23.0 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
 
45:13
Time
13.8 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
26:03
Time
23.0 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
1st
Place
 
 
38:43
Time
10.8 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
26:03
Time
23.0 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
10 + 3 + 3 = 16
Total
 
 
1st
Place
 
 
45:53
Time
13.3 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
30 + 3 + 3 = 36
Total
 
 
2nd
Place
 
 
29:52
Time
20.1 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
2nd
Place
 
 
54:11
Time
24.4 mph
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
2nd
Place
 
 
20:31
Time
11.7 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
1st
Place
 
 
24:06
Time
13.2 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
2nd
Place
 
 
25:33
Time
23.5 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
2nd
Place
 
 
32:47
Time
18.3 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
8 + 2 + 3 = 13
Total
 
 
2nd
Place
 
 
28:48
Time
11.5 mph
 
3
Points
 
 
26 + 3 = 29
Total
 
 
2nd
Place
 
 
41:03
Time
23.4 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
3rd
Place
 
 
29:12
Time
20.5 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
6 + 3 + 4 = 13
Total
 
 
1st
Place
 
 
25:46
Time
23.3 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
2nd
Place
 
 
26:37
Time
21.6 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
2nd
Place
 
 
29:57
Time
10.0 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
26 + 3 + 3 = 32
Total
 
 
1st
Place
 
 
28:33
Time
21.0 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
10 + 3 + 3 = 16
Total
 
 
3rd
Place
 
 
38:09
Time
19.6 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
Lunt Road Time Trial February 25, 2012
1st
Place
 
 
38:33
Time
12.6 mph
 
3
Points
 
 
24 + 3 = 27
Total
 
 
Coutolenc Time Trial February 18, 2012
2nd
Place
 
 
28:58
Time
13.9 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
Clark Road Time Trial February 11, 2012
1st
Place
 
 
34:13
Time
13.1 mph
 
3
Points
 
 
24 + 3 = 27
Total
 
 
Pentz Road Time Trial January 28, 2012
2nd
Place
 
 
27:24
Time
12.7 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
Neal Road Uphill Time Trial January 21, 2012
2nd
Place
 
 
40:25
Time
12.0 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
16 + 3 + 3 = 22
Total
 
 
Cherokee Time Trial January 15, 2012
1st
Place
 
 
21:08
Time
13.7 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
Centerville Time Trial January 7, 2012
1st
Place
 
 
27:25
Time
12.2 mph
 
3
Points
 
 
10
Points
 
 
20 + 3 + 10 = 33
Total
 
 
Humboldt Hill Climb January 1, 2012
2nd
Place
 
 
16:47
Time
12.2 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
Humboldt Hill Climb December 31, 2011
1st
Place
 
 
17:07
Time
12.0 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total