R.A.C.E., Chico, California
Next Race: No upcoming races

Tony Mainz #178

Last raced withMasters 50+


Podium

1st
12
2nd
8
3rd
4
4th
2
5th
1

Race Types

13
Criterium
7
Road Race
5
Individual Time Trial
4
Uphill Time Trial
2
Special

Details

Rider ID
#178
Joined
April 17, 2012
Miles
236
First Race
The Chico Airport LONG-Course Criterium
Last Race
River Road 10-Mile Time Trial
Views
1,081

PLACE

3rd

TIME

27:34

MPH

21.8

TOTAL POINTS

19


Results from 31 Races
3rd
Place
 
 
27:34
Time
21.8 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
6th
Place
 
 
3
Points
 
 
28 + 3 = 31
Total
 
 
2nd
Place
 
3
Points
 
 
56 + 3 = 59
Total
 
 
1st
Place
 
 
36:40
Time
20.4 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
40 + 3 + 3 = 46
Total
 
 
The Butte City Road Race September 23, 2012
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
5
Points
 
5
Points
 
10
Points
 
50 + 3 + 5 + 5 + 10 = 73
Total
 
 
River Road 10-Mile Time Trial September 22, 2012
1st
Place
 
 
26:11
Time
22.9 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
The Honey Run Race September 22, 2012
2nd
Place
 
 
44:44
Time
13.4 mph
 
3
Points
 
 
38 + 3 = 41
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
3
Points
 
3
Points
 
20 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 35
Total
 
 
Aguas Frias 18-Mile Time Trial September 20, 2012
3rd
Place
 
 
49:23
Time
21.9 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
26 + 2 + 3 = 31
Total
 
 
The Aguas Frias Road Race September 3, 2012
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
46 + 3 = 49
Total
 
 
Messilla Valley Circuit Race September 2, 2012
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
5
Points
 
5
Points
 
56 + 3 + 5 + 5 = 69
Total
 
 
1st
Place
 
 
26:59
Time
21.3 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
2nd
Place
 
 
28:40
Time
10.5 mph
 
3
Points
 
 
36 + 3 = 39
Total
 
 
1st
Place
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
1st
Place
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
4th
Place
 
 
6
Points
 
 
32 + 6 = 38
Total
 
 
3rd
Place
 
 
6
Points
 
 
6
Points
 
6
Points
 
34 + 6 + 6 + 6 = 52
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
10th
Place
 
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
5th
Place
 
 
60:31
Time
9.2 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
1st
Place
 
 
2
Points
 
 
6
Points
 
 
40 + 2 + 6 = 48
Total
 
 
6th
Place
 
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
1st
Place
 
 
6
Points
 
 
40 + 6 = 46
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
7th
Place
 
 
3
Points
 
 
6 + 3 = 9
Total
 
 
2nd
Place
 
 
6
Points
 
 
36 + 6 = 42
Total
 
 
3rd
Place
 
 
22:19
Time
10.8 mph
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
The River Road Race April 21, 2012
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
26 + 3 = 29
Total
 
 
2nd
Place
 
 
26:06
Time
12.2 mph
 
3
Points
 
 
26 + 3 = 29
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total