R.A.C.E., Chico, California
Next Race: No upcoming races

Darlene Henderson #153

Last raced withWomen's Group


Podium

1st
4
2nd
7
3rd
4
4th
3
5th
4

Race Types

19
Individual Time Trial
5
Uphill Time Trial
5
Road Race

Details

Rider ID
#153
Joined
April 5, 2012
Miles
327
First Race
The River Road 16-Mile Time Trial
Last Race
The 34th Annual Forest Ranch Hill Climb Time Trial!!!
Views
1,160

PLACE

15th

TIME

78:12

MPH

8.6

TOTAL POINTS

56


Results from 29 Races
15th
Place
 
 
78:12
Time
8.6 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
50 + 3 + 3 = 56
Total
 
 
5th
Place
 
 
31:10
Time
19.3 mph
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
2nd
Place
 
 
31:58
Time
18.8 mph
 
3
Points
 
 
6
Points
 
18 + 3 + 6 = 27
Total
 
 
2nd
Place
 
 
31:17
Time
19.2 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
4th
Place
 
 
101:47
Time
14.4 mph
 
3
Points
 
 
52 + 3 = 55
Total
 
 
2nd
Place
 
 
29:50
Time
20.1 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
1st
Place
 
 
57:53
Time
10.4 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
40 + 3 + 3 = 46
Total
 
 
2nd
Place
 
 
29:42
Time
20.2 mph
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
2nd
Place
 
 
29:41
Time
20.2 mph
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
1st
Place
 
 
31:24
Time
19.1 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
3rd
Place
 
 
109:29
Time
7.2 mph
 
3
Points
 
 
66 + 3 = 69
Total
 
 
4th
Place
 
 
31:28
Time
19.1 mph
 
3
Points
 
 
14 + 3 = 17
Total
 
 
13th
Place
 
 
83:02
Time
8.1 mph
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
The Honey Run Race September 22, 2012
6th
Place
 
 
60:21
Time
9.9 mph
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
The Table Mountain Road Race September 9, 2012
2nd
Place
 
 
106:28
Time
13.7 mph
 
3
Points
 
 
56 + 3 = 59
Total
 
 
3rd
Place
 
 
32:22
Time
18.5 mph
 
3
Points
 
 
16 + 3 = 19
Total
 
 
1st
Place
 
 
32:40
Time
18.4 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
10 + 3 + 4 = 17
Total
 
 
5th
Place
 
 
32:19
Time
18.6 mph
 
6
Points
 
 
12 + 6 = 18
Total
 
 
1st
Place
 
 
32:55
Time
18.2 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
10 + 3 + 3 = 16
Total
 
 
5th
Place
 
 
32:03
Time
18.7 mph
3
Points
 
 
2 + 3 = 5
Total
 
 
3rd
Place
 
 
36:28
Time
16.5 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
11 + 2 + 3 = 16
Total
 
 
10th
Place
 
 
3
Points
 
 
52 + 3 = 55
Total
 
 
2nd
Place
 
 
32:45
Time
18.3 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
3rd
Place
 
 
34:23
Time
17.5 mph
 
3
Points
 
 
6 + 3 = 9
Total
 
 
6th
Place
 
 
71:41
Time
18.4 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
4th
Place
 
 
44:38
Time
7.1 mph
 
3
Points
 
 
22 + 3 = 25
Total
 
 
5th
Place
 
 
33:39
Time
17.8 mph
 
3
Points
 
 
2 + 3 = 5
Total
 
 
6th
Place
 
 
50:02
Time
6.6 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
6th
Place
 
 
58:43
Time
16.3 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total