R.A.C.E., Chico, California
Next Race: No upcoming races

Chris Marking #014

Last raced withB Group


Podium

1st
10
2nd
9
3rd
11
4th
9
5th
6

Race Types

28
Criterium
15
Individual Time Trial
12
Uphill Time Trial
8
Road Race

Details

Rider ID
#014
Joined
January 1, 2012
Miles
385
First Race
Humboldt Hill Climb
Last Race
The 34th Annual Forest Ranch Hill Climb Time Trial!!!
Views
1,427

PLACE

6th

TIME

53:19

MPH

12.6

TOTAL POINTS

74


Results from 63 Races
6th
Place
 
 
53:19
Time
12.6 mph
 
3
Points
 
 
3
Points
 
68 + 3 + 3 = 74
Total
 
 
Coal Canyon Circuit Race July 27, 2013
1st
Place
 
3
Points
 
 
5
Points
 
5
Points
 
50 + 3 + 5 + 5 = 63
Total
 
 
5th
Place
 
 
28:59
Time
20.7 mph
 
3
Points
 
 
6
Points
 
12 + 3 + 6 = 21
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
30
Points
 
32 + 3 + 6 + 30 = 71
Total
 
 
5th
Place
 
 
79:19
Time
18.4 mph
 
3
Points
 
 
50 + 3 = 53
Total
 
 
1st
Place
 
 
43:07
Time
22.3 mph
 
3
Points
 
 
40 + 3 = 43
Total
 
 
6th
Place
 
 
6
Points
 
 
12
Points
 
12
Points
 
68 + 6 + 12 + 12 = 98
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
14
Points
 
36 + 3 + 6 + 14 = 59
Total
 
 
2nd
Place
 
 
27:37
Time
21.7 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
30 + 3 = 33
Total
 
 
1st
Place
 
 
68:52
Time
21.8 mph
 
3
Points
 
 
50 + 3 = 53
Total
 
 
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
6
Points
 
18
Points
 
40 + 3 + 3 + 6 + 18 = 70
Total
 
 
1st
Place
 
 
26:04
Time
23.0 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
4
Points
 
6
Points
 
6
Points
 
34 + 3 + 3 + 3 + 4 + 6 + 6 = 59
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
10
Points
 
34 + 3 + 10 = 47
Total
 
 
12th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
14 + 3 + 3 = 20
Total
 
 
3rd
Place
 
3
Points
 
 
54 + 3 = 57
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
34 + 3 + 6 = 43
Total
 
 
Coal Canyon Circuit Race March 23, 2013
2nd
Place
 
3
Points
 
 
46 + 3 = 49
Total
 
 
7th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
26 + 3 + 3 = 32
Total
 
 
4th
Place
 
 
26:54
Time
13.0 mph
 
3
Points
 
 
32 + 3 = 35
Total
 
 
7th
Place
 
 
40:37
Time
11.9 mph
 
3
Points
 
 
6 + 3 = 9
Total
 
 
6th
Place
 
 
36:16
Time
13.3 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
10
Points
 
10
Points
 
36 + 3 + 10 + 10 = 59
Total
 
 
4th
Place
 
 
6
Points
 
 
32 + 6 = 38
Total
 
 
6th
Place
 
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
6th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
8 + 3 + 3 = 14
Total
 
 
The 60-Minute Crit!!! July 20, 2012
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
6
Points
 
8
Points
 
20 + 3 + 3 + 3 + 6 + 8 = 43
Total
 
 
1st
Place
 
 
44:46
Time
21.4 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
14 + 3 + 3 = 20
Total
 
 
2nd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
30
Points
 
16 + 3 + 3 + 30 = 52
Total
 
 
3rd
Place
 
 
6
Points
 
 
6
Points
 
34 + 6 + 6 = 46
Total
 
 
3rd
Place
 
 
6
Points
 
 
6
Points
 
6
Points
 
34 + 6 + 6 + 6 = 52
Total
 
 
1st
Place
 
 
26:59
Time
22.2 mph
 
3
Points
 
 
10 + 3 = 13
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
7
Points
 
12 + 3 + 7 = 22
Total
 
 
2nd
Place
 
 
30:30
Time
19.7 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
13 + 2 + 3 = 18
Total
 
 
9th
Place
 
 
60:08
Time
9.3 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
10th
Place
 
 
2
Points
 
 
6
Points
 
 
6
Points
 
18 + 2 + 6 + 6 = 32
Total
 
 
2nd
Place
 
 
45:30
Time
21.1 mph
 
3
Points
 
 
18 + 3 = 21
Total
 
 
2nd
Place
 
 
27:02
Time
22.2 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
7th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
6 + 3 + 3 = 12
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
12 + 3 + 3 = 18
Total
 
 
4th
Place
 
 
6
Points
 
 
6
Points
 
32 + 6 + 6 = 44
Total
 
 
6th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
8 + 3 + 3 = 14
Total
 
 
3rd
Place
 
 
22:03
Time
10.9 mph
 
3
Points
 
 
34 + 3 = 37
Total
 
 
The River Road Race April 21, 2012
1st
Place
 
 
3
Points
 
 
6
Points
 
30 + 3 + 6 = 39
Total
 
 
5th
Place
 
 
25:54
Time
12.3 mph
 
3
Points
 
 
20 + 3 = 23
Total
 
 
3rd
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
14 + 3 + 3 = 20
Total
 
 
5th
Place
 
 
3
Points
 
 
3
Points
 
3
Points
 
10 + 3 + 3 + 3 = 19
Total
 
 
1st
Place
 
 
29:32
Time
20.3 mph
 
2
Points
 
3
Points
 
 
10 + 2 + 3 = 15
Total
 
 
9th
Place
 
86:00
Time
17.0 mph
 
3
Points
 
 
22 + 3 = 25
Total
 
 
2nd
Place
 
 
28:38
Time
21.0 mph
 
3
Points
 
 
4
Points
 
8 + 3 + 4 = 15
Total
 
 
3rd
Place
 
 
30:37
Time
19.6 mph
 
3
Points
 
 
6 + 3 = 9
Total
 
 
Coal Canyon Circuit Race March 18, 2012
1st
Place
 
 
3
Points
 
3
Points
 
 
40 + 3 + 3 = 46
Total
 
 
3rd
Place
 
 
29:41
Time
20.2 mph
 
3
Points
 
3
Points
 
 
6 + 3 + 3 = 12
Total
 
 
4th
Place
 
 
3
Points
 
 
32 + 3 = 35
Total
 
 
5th
Place
 
 
38:58
Time
19.2 mph
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
Coutolenc Time Trial February 18, 2012
8th
Place
 
 
32:46
Time
12.3 mph
 
3
Points
 
 
8 + 3 = 11
Total
 
 
Pentz Road Time Trial January 28, 2012
6th
Place
 
 
29:14
Time
11.9 mph
 
3
Points
 
 
12 + 3 = 15
Total
 
 
Cherokee Time Trial January 15, 2012
7th
Place
 
 
23:02
Time
12.5 mph
 
3
Points
 
 
6 + 3 = 9
Total
 
 
Centerville Time Trial January 7, 2012
10th
Place
 
 
30:23
Time
11.0 mph
 
3
Points
 
 
10
Points
 
 
1 + 3 + 10 = 14
Total
 
 
Humboldt Hill Climb December 31, 2011
8th
Place
 
 
18:56
Time
10.8 mph
 
3
Points
 
 
4 + 3 = 7
Total